TGA Trädgård & Anläggning

Entreprenad Karlskrona

Vi är ett familjeägt företag i Karlskrona som åtar sig alla slags entreprenad oavsett omfattning. Välkommen till oss!

Ett tryggt val

Entreprenad i Karlskrona

TGA Trädgård & Anläggning AB är ett företag som utför entreprenad i Karlskrona. Vårt passionerade team av experter erbjuder en omfattande lista av tjänster som inkluderar allt från gräsetablering och maskinell stenplockning till marktäckning med till exempel täckbark.

Vi är stolta över vårt rykte som ett företag som alltid levererar entreprenad av hög kvalitet inom utsatt tid och budget. Dessutom har vi erfarenhet av att arbeta med en mängd olika kunder, från företag och bostadsbolag till privatpersoner, och skräddarsyr alltid våra lösningar efter deras behov och budget.

Vi använder moderna maskiner och utrustning för att säkerställa ett snabbt och effektivt utförande. Självklart värnar vi också om miljön och strävar alltid efter att minimera vår påverkan på naturen. Du kan känna dig trygg med att anlita oss på TGA Trädgård & Anläggning AB för entreprenad i Karlskrona. Vi tar hand om ditt projekt på ett professionellt och hållbart sätt.

Kontakt
TGA Trädgård & Anläggning logga

Nyttja ROT-avdraget

För dig som privatperson finns det möjlighet att nyttja ROT- eller RUT-avdraget beroende på vilken tjänst du anlitar oss för. ROT- och RUT-avdraget räknas ihop och är högst 75 000 kr per år och person, dock får ROT-avdraget högst vara 50 000 kr per år. För att ta reda på vilka tjänster du kan nyttja avdragen på kan du antigen kontakta oss eller läsa mer på Skatteverkets hemsida.

Tidigare arbeten

Här nedan kan du se några av våra tidigare arbeten och projekt. Tveka inte att höra av dig till vår entreprenad i Karlskrona om du har några frågor om hur vi jobbar, eller om du är redo att anlita oss. Vi hörs snart!

Entreprenad i Karlskrona

När du vill du ha hjälp med att färdigställa marken efter en grovschaktning kan du vända dig till oss. Vårt team är experter på markfärdigställning och kan hjälpa dig med allt från gräsetablering till planteringsarbeten och maskinell stenplockning. Vi kan även täcka marken med täckbark eller geotextilduk för att ge en snygg och funktionell finish.

Vi tar hand om allt från små trädgårdar till stora markområden och är stolta över att kunna erbjuda en högkvalitativ och pålitlig entreprenad till våra kunder i Karlskrona. Givetvis anpassar vi oss alltid efter dina unika behov och önskemål.

Trädgårdsanläggning

Letar du efter pålitliga och erfarna anläggningsentreprenörer som kan hjälpa dig att förvandla din grovplanerade tomt till en färdig anläggning? Vi erbjuder ett brett utbud av anläggningstjänster, inklusive schaktning, plattläggning, stensättning, stödmurar och plantering. Vi är också experter på trädfällning av större träd med skylift.

Stenläggning

Vi på TGA Trädgård & Anläggning AB är experter på stenläggning och kan hjälpa dig att skapa en vacker och funktionell utomhusmiljö med högkvalitativa stenmaterial. Stenläggning kan utföras för en mängd olika applikationer, inklusive gångar, uppfarter och uteplatser. Givetvis kan vi utföra stenläggning i samband med trädgårdsanläggning i Karlskrona!

Enskilt avlopp

Behöver du hjälp med att installera ett enskilt avlopp i Karlskrona? Då har du kommit rätt! Vi på TGA Trädgård & Anläggning AB är auktoriserade anläggare av enskilda avlopp och finns med på Miljö- och Hälsoskyddsnämndens lista över godkända entreprenörer. Vi kan hjälpa dig att säkerställa att ditt avloppssystem uppfyller alla nödvändiga krav.

Markarbeten

Vi är specialiserade på markarbeten och kan hjälpa dig med en mängd olika markarbeten, inklusive schaktning, enskilt avlopp, dränering, marktäckning och mycket mer. Vårt erfarna team av specialister har den kompetens och expertis som krävs för att säkerställa att ditt projekt är färdigt i tid och enligt högsta standard.

Gräsmattor

Trädfällning

Trädgårdsskötsel

Stödmur

Schaktning

Dränering

Kontakta oss

Om du vill anlita oss för entreprenad i Karlskrona börjar du med att kontakta oss genom att ringa eller fylla i kontaktformuläret högst upp på sidan. Vi kommer därefter bestämma en tid för en första konsultation för att diskutera dina behov och önskemål. Tveka inte att höra av dig till oss redan idag!

Konsultation

Under konsultationen kommer vi att lyssna på dina önskemål och diskutera olika alternativ för att uppfylla dina behov och budget. Vi kommer även göra en bedömning av ditt projekt för att kunna ge dig en kostnadsfri offert. Offerten kommer tydligt visa den tid som krävs för arbetet och hur mycket det kommer att kosta.

Utförande

Efter att du har godkänt vår plan och budget kommer vi att påbörja arbetet. Vårt erfarna team kommer att utföra arbetet med modern utrustning för att se till att arbetet är snabbt och effektivt utfört. Under arbetets gång kommer vi också ha kontinuerlig kommunikation med dig för att se till att du är nöjd med resultatet.

Slutresultat

När arbetet är klart kommer vi att gå igenom det med dig för att säkerställa att det uppfyller dina förväntningar och specifikationer. Vi kommer också se till att allt avfall och material avlägsnas från platsen. Därefter kan du njuta av det färdiga arbetet och vi hoppas att du kommer att vända dig till oss igen för dina framtida projekt!

Kvalitet

Teamet på TGA Trädgård & Anläggning AB i Karlskrona prioriterar alltid hög kvalitet när vi åtar oss entreprenad, samtidigt som vi strävar efter att hålla låga priser. Dessutom arbetar vi aktivt med att pressa inköpspriserna för att kunna erbjuda konkurrenskraftiga priser till våra kunder.

Kvalitetspolicy

Miljö

Vi tar miljöfrågor på allvar och använder miljögodkända maskiner för att uppfylla kundernas höga miljökrav. Vår moderna maskinpark gör det möjligt för oss att arbeta på ett hållbart sätt och minimera vår miljöpåverkan.

Miljöpolicy

Kompetent personal inom trädgårdsanläggning, entreprenad, enskilt avlopp, stenläggning och markarbeten

Om oss

TGA Trädgård & Anläggning AB är ett familjeägt företag som drivs av Christian Jensen och Marika Jensen. Vi har tagit över företaget från vår far Henry och har tillsammans över 40 års erfarenhet inom branschen. Med vår mångåriga kompetens och dedikation kan du lita på att vi levererar högkvalitativa tjänster med professionell service.

Vi är passionerade om att skapa vackra och hållbara utomhusmiljöer som passar dina unika behov och önskemål. Vår höga standard av arbete och vårt fokus på kundnöjdhed har lett till många nöjda kunder genom åren.

Var jobbar vi

Vi på TGA Trädgård & Anläggning AB i Karlskrona är stolta över att kunna erbjuda professionell entreprenad i flera län, inklusive Blekinge, Kalmar, Kronoberg och Jönköping. Så när du behöver hjälp med ditt projekt gör du rätt i att höra av dig till oss!

Följ oss på Facebook

Genom att följa oss på Facebook kan du ta del av våra senaste nyheter och lära känna oss bättre som företag. Dessutom får du en inblick i vår verksamhet och kan få inspiration från våra tidigare projekt!

Maskinpark

Vi har en välutrustad maskinpark som möjliggör högpresterande och effektiva arbeten för alla slags projekt, oavsett om det är stora områden som golfbanor eller trånga ytor som kyrkogårdar eller villaträdgårdar. Vi har också ett brett utbud av övriga redskap såsom jordfräs, harvar, knastervältar och bilsläp som används för att utföra arbetet på ett effektivt sätt.

Kontakta oss för entreprenad i Karlskrona

Kontakta oss idag för att veta mer om hur vi kan hjälpa dig med entreprenad i Karlskrona. Vi ser fram emot att arbeta tillsammans med dig för att skapa en fantastisk utomhusmiljö som passar dina behov och önskemål.

Mail

Via kontaktformulär

Ring

0455 - 36 40 36

Facebok

Följ oss

Fann logga
Skånefrö logga